Forresten…

| 1 Comentário

Jeg skrev før (i en blogpost noe måneder tidligere) at jeg skal aldri gi min kjærlighet til noen som ikke fortjener det. Og jeg lovet det. Jeg sa at du, du som ikke leser denne blog lenger, var spesiel, og jeg var lei for at jeg ikke kunne elsker deg på den sammen måte at du elsker meg. Men jeg lovet, på grunn av det, jeg vil aldri elsker noen som ikke føle det samme.

Og jeg vil gjøre akkurat det. Jeg skal kaster bort tiden min med mennesker som ikke fortjener det. Ikke fordi jeg er bedre enn andre mennesker (og jeg er ikke), men for at det er folk som gi meg den best de har. Og det er den største gaver man kan få, og jeg håper at jeg kan gi dem mine beste også.

Ok, norsken min sucks… men de flest som leser det vil ikke se det… 😉

Autor: francis

the guy who writes here... :D

One Comment

  1. Com todo respeito à minha tia: É a sua!

Deixe um comentário...

Esse site utiliza o Akismet para reduzir spam. Aprenda como seus dados de comentários são processados.

%d