En post på norsk

| 3 Comentários

Ha… jeg tror at det er umulig å skrive noe på norsk etter 6 år siden jeg kom tilbake fra Norge… men, likevel, Norge vil alltid blir en del av meg. Det er ikke bra, det er ikke dårlig – sånn er det…

Brasil går på en dårlig tid. Den politisk bakgrunn er så merkelig for at for den først gang i mitt liv jeg har ingen ide on hvilket parti jeg skulle støtte. Jeg har altid følget de politiske diskutioner, men i dag jeg mistet alle håp om en seriøs projekt til landet. Vi har det så håploss at jeg vet ikke hvordan framtiden skal være… Og det er merkelig å føle det nå, særelig fordi jeg var altid en optmistisk… Men kanskje vi kommer til å ha en bedre Brasil etterpå…

Autor: francis

the guy who writes here... :D

3 Comments

 1. Sou capaz de jurar que sei do se trata esse post, bem como sua origem. Se for o que meu cérebro animadinho conseguiu inferir, tem coisas que só podem ser ditas num idioma impronunciável… Depois eu tiro a teima.
  Beijo (como se diz beijo em norueguês?)

 2. Dani, Dani, Dani, sempre perspicaz… eheehhe

  kyssen!!! :*

 3. EU SABIA! EU SABIA!
  Sou quase fluente em norueguês!!!
  Vc é uma surpresa diária, Francis!
  Kyssen!

Deixe um comentário...

Esse site utiliza o Akismet para reduzir spam. Aprenda como seus dados de comentários são processados.

%d